Wie is Karly Kaarsen

Allereerst super leuk dat je de moeite neemt om dit te lezen. 

Wie is Karly Kaarsen?

Nou Karly Kaarsen is Karline, dat ben ik. Ik ben 30 jaar en woon samen met met vriend en hond in het Mooie Huissen. 

Na al jaren het idee te hebben iets voor mezelf te willen beginnen en het idee te hebben gehad om een webshop te starten dit jaar (2023) toch maar de stap genomen om dit te gaan doen. 

Waarom ben je dit gaan doen? 

Natuurlijk omdat ik al langer een webshop wou starten ben ik dit gaan doen. Maar waarom ik dit echt ben gaan doen is omdat ik het erg leuk vind om creatief bezig te zijn maar mezelf er vaak de tijd niet voor gun. Net zo als iedereen ben ook ik altijd alleen maar bezig. Is het niet met mijn vaste baan ( die ik nog gewoon hiernaast heb) dan is het wel in huis met het huishouden of met weet ik veel wat nog meer. Daarom vond ik het tijd om ''een hobby te zoeken''. Op dit moment denk ik; ja hoor mevrouw is 30 geworden en heeft een hobby nodig. Met kaarsen maken merk ik dat ik nergens anders mee bezig ben, ik rustig mijn telefoon weg kan leggen en nergens door word afgeleid. Ook vind ik deze rust terug als ik sleutelhangers aan het maken ben of de andere leuke dingen die in de toekomst ook te vinden zijn in mijn webshop. 

Ik ben dit gaan doen omdat ik het leuk vind, en ik hoop dat ik andere mensen heel blij kan maken met de dingen die ik leuk vind om te maken. 

Wat wil ik gaan bereiken?

Eigenlijk staat dat ook hierboven al beschreven Ik ben dit gaan doen omdat ik het leuk vind, en ik hoop dat ik andere mensen heel blij kan maken met de dingen die ik leuk vind om te maken. 

Een andere reden is dat we al gauw geneigd zijn om iets te kopen wat we leuk vinden, zonder er bij na te denken waar het vandaan komt of hoe iets eigenlijk is gemaakt. Dat is natuurlijk niet erg want dit heeft denk ik bijna iedereen wel. Maar daarom vind ik het wel belangrijk om de dingen die ik zelf maak met goede producten te maken en zo natuurlijk mogelijk of van producten die ik hergebruik. 

Waar word ik blij van? 

 Ik word blij van iedere bestelling die ik met liefde kan maken. Of het nou een kaars is in een bepaalde kleur of een sleutelhanger. Eigenlijk word ik overal blij van. Wat ik helemaal leuk vind is dat mensen de moeite nemen om mij een foto te sturen om mij te laten zien hoe leuk het in hun huis staat. 

Binnenkort meer!!

Hebben jullie vragen en of opmerkingen? Dit mogen jullie altijd sturen naar; karlykaarsen@gmail.com of stuur mij een bericht via social media en dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren. 

Nogmaals bedankt voor het lezen en tot snel!!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.